Vælg en side

Samfundsanalyse.dk

Samfundsanalyse.dk om coronakrisen

Aktuel samfundsanalyse hjælper dig, der vil have fakta og overblik

En analyse afdækker sagligt fakta, viden og perspektiv inden for et område – og er samtidig journalistisk formidlet med fokus på aktualitet og væsentlighed. En analyse vil ikke debattere, men give overblik, viden og perspektiv.

Første topaktuelle analyse fra Samfundsanalyse.dk er en 40 siders analyse om coronakrisens effekter på erhvervsliv, økonomi, politik, undervisning, arbejdsmiljø, det sociale liv mm.

Analysen afdækker muligheder og trusler (scenarier) og er til dig, der vil orientere dig i den nye situation efter corona – med et bredere perspektiv.

Se kampagnevideo og hør gratis podcast om analysen HER

10 gange om året

Samfundsanalyse.dk udkommer med en ny analyse 10 gange om året – hver gang med tidens mest hyperaktuelle og samfundsrelevante emne. Belyst med de nyeste kilder, sagligt og perspektiverende.

Analyserne omfatter hver gang en kurateret samling af kvalitetstjekkede kilder. Alle kilder er tilgængelige i form af links eller resuméer.

Derfor er de velegnede til studerende ved videregående uddannelser, undervisere, politikere, journalister, fagforeninger, NGO’er og organisationer, der vil være bedre klædt på inden for et emne.

Se hvad der er i pipelinen af kommende analyser på Samfundsanalyse.dk

Købsinfo

Analyserne købes i webshoppen som pdf – enkeltvis eller i abonnement.

Hvis du er studerende, så skriv til info@samfundsanalyse.dk og få en rabatkode, som du kan bruge i webshoppen med det samme.

Når du køber en analyse, kan du frit downloade den i en måned. Du får automatisk tilsendt en faktura, når du køber ind i webshoppen.

  • En NY analyse koster 720 kr. inkl. moms (intropris er lige nu 360 kr.)
  • Ældre analyser koster 350 kr. inkl. moms
  • Et årsabonnement på 10 analyser koster 1.295 kr. inkl. moms.
  • Studie- og uddannelsesrabatten er 40 %. Skriv til info@samfundsanalyse.dk, så får du en rabatkode tilsendt, som du kan bruge i webshoppen.
Bestil en skræddersyet analyse til jeres organisation

Hvis I er en virksomhed eller organisation, der vil have afdækket et aktuelt emne, kan I få udarbejdet en analyse på bestilling. Tidshorisonten er typisk 4 uger. Skriv til info@samfundsanalyse.dk, så laver vi en aftale.

Samfundsanalyse.dk er en del af Lumholt & Stahlschmidt s.m.b.a.

Karen Lumholt er ansvarshavende redaktør på samfundsanalyse.dk, journalist og fagbogsforfatter