Vælg en side

Samfundsanalyse.dk

Samfundsanalyse.dk om coronakrisen

Aktuel samfundsanalyse hjælper dig, der vil have fakta og overblik

En analyse afdækker sagligt tilgængelig fakta, viden og perspektiv inden for et område – og er samtidig godt og journalistisk formidlet med fokus på aktualitet og væsentlighed. En analyse vil ikke debattere, men give overblik over fakta og viden inden for et område og sætte denne viden i sammenhæng og perspektiv.

Første topaktuelle analyse fra Samfundsanalyse.dk er en 40 siders analyse om coronakrisens effekter på erhvervsliv, økonomi, politik, undervisning, arbejdsmiljø, det sociale liv mm.

Analysen afdækker muligheder og trusler (scenarier) og er til dig, der vil orientere dig i den nye situation efter corona – med et bredere perspektiv.

Se kampagnevideo og hør gratis podcast om analysen HER

2-4 gange om året

Samfundsanalyse.dk udkommer med en ny analyse 2-4 gange om året – hver gang med tidens mest hyperaktuelle og samfundsrelevante emne. Belyst med de nyeste kilder, sagligt og perspektiverende.

Analyserne omfatter hver gang en kurateret samling af kvalitetstjekkede kilder. Alle kilder er tilgængelige i form af links eller resuméer.

Derfor er analyserne fra samfundsanalyse.dk velegnede til studerende ved videregående uddannelser, undervisere, politikere, journalister, fagforeninger, NGO’er og organisationer, der vil være bedre klædt på inden for et aktuelt samfundsrelevant emne.

Se hvad der er i pipelinen af kommende analyser på Samfundsanalyse.dk

Købsinfo

Analyserne købes i webshoppen som pdf – senere på året (2020) vil de blive tilgængelige som e-bog.

Hvis du har status af studerende, så skriv til [email protected] og få en rabatkode, som du kan bruge i webshoppen. Du skal medsende at screenshot eller foto af studiekort eller studielegitimation.

Når du køber en analyse, kan du frit downloade den i en måned. Du får automatisk tilsendt en faktura, når du køber ind i webshoppen.

  • En analyse der lige er udkommet koster 720 kr. inkl. moms
  • Analyser der er et par måneder gamle eller mere koster 360 kr. inkl. moms
  • Studie- og uddannelsesrabat på 40 %. Skriv til [email protected] og bed om at få en rabatkode tilsendt, som du kan bruge i webshoppen. Du får 40 % rabat både på nye og gamle analyser. Medsend foto af studiekort eller anden studielegitimation.
Bestil en skræddersyet analyse til jeres organisation

Hvis I er en virksomhed eller organisation, der vil have afdækket et aktuelt emne, kan I få udarbejdet en analyse på bestilling. Tidshorisonten er typisk 4 uger. Skriv til [email protected], så laver vi en aftale.

Samfundsanalyse.dk er en del af Lumholt & Stahlschmidt s.m.b.a.

Karen Lumholt er ansvarshavende redaktør på samfundsanalyse.dk, analytisk journalist og fagbogsforfatter