Vælg en side

Om kurset Fra biks til business

Lisbeth Scharling, WebWoman, kursist: ”…Vil begynde med at anbefale Karen Lumholts kursus for kvinder med egen virksomhed. Var på det mandag/tirsdag og er nu i fuld gang med at ”ansætte” medarbejdere til alt det jeg ikke kan, ikke gider, ikke har tid til, bliver træt af…. Det var et forrygende inspirerende kursus!…  Jeg skal lige sunde mig og så ellers i gang med at slå et par kolbøtter. Først og fremmest skal jeg have outsourcet meget af det, der tager min tid og energi :-)” … ”Tak Karen – og mere end 1000 tak for inspiration fra bog og fra kursus! Du har givet mig det mantra, der i den grad har båret mig igennem: “Fra biks til business”. Din bog har fulgt mig og ligger faktisk lige nu, som den eneste, på mit skrivebord. Jeg er dig evigt taknemmelig for, hvad du, dit kursus og din bog har givet mig af energi, indsigt, inspiration, gåpåmod, ideer, vilje! … Tak for et godt kursus Karen… Ja sgu. Og for at det med din hjælp er lykkedes at vokse fra biks til business ;-)”.

¢

Lone Bolther Rubin, Rubin Freelance Journalistik og kommunikation, kursist: “Jeg kan selvfølgelig kun støtte Lisbeths anbefaling af Karen Lumholt. Hun var fantastisk inspirerende, og det var et meget udbytterigt kursus.”

¢

Mvh Tine Kortenbach, freelance Journalist (DJ), cand.agro., kursist: “Tusind tak for et ekstraordinært godt kursus. Jeg fik stort udbytte af det, og det tror jeg også at de andre gjorde…” “Kurset var meget anderledes end de andre udmærkede kurser, som jeg har deltaget i via Journalistforbundet. Dette er nemlig målrettet kvinder, og det var med til at vi fik ekstra udbytte af det. Desuden er læreren selv en ”rigtig” iværksætter, som har fingeren på pulsen og bidrog med mange personlige erfaringer til at gøre kurset så udbytterigt for os. Desuden er hendes personlige stil således, at hun får det bedste frem i alle.”

¢

Jette Lüthcke, Journalistik og kommunikation, kursist: “Tak for både sidste uge og i onsdags. Det var meget inspirerende, og jeg har bestemt fået meget at tænke på. Øvelsen med den røde tråd har jeg straks introduceret for mine kolleger og der er et par af dem, der vil have stor glæde af den også.”

¢

Trine Vu, journalistik, layout og kommunikation, kursist: “Tak for et supergodt kursus i Århus 20.-21. september. Jeg har siden refereret adskillige af dine pointer for karrierekvinder på min vej – og selvfølgelig sået guldkornene her i min egen vindueskarm.”

¢

Hanne Olsen, Merkbar, kursist: “Tak for dejligt inspirerende kursus. Det har virkelig sat tanker i gang og givet mod til at kaste mig ud i tingene med større selvtillid.”

¢

Maiken Buchwald Christensen, Journalist DJ, kursist: “Tak for et godt og inspirerende kursus, Karen – det var dejligt at mærke dit engagement både i emnet og i os. Også flot som du „walk the talk” i forhold til smuk netværks– og give/deleadfærd.”

¢

Signe Eriksen Tonsberg, iværksætter, kommunikationsrådgiver mm., kursist: “Tak for et toprelevant kursus. Det hele var virkelig veltilrettelagt til os som målgruppe. Jeg synes, du har et stort overblik og en imponerende improvisationsevne som underviser. Du er god til at give konkrete eksempler fra både statistikken og cases i virkeligheden. Og så har du en dejlig energi. Som sagt: Stærkt inspirerende kursus.”

¢

Lotte Seheim, kursist: “Tak for et par gode kursusdage i DJ. Du har en unik evne til at give rum. Tak for det – og for gode indspark om dette og hint i forhold til at drive forretning.”

¢

Karen Vistesen Journalistik & kommunikation, kursist: “Tusind tak for endnu en vidunderlig undervisningsdag, som jeg er gået fra med glæde og inspiration. Du har en utrolig dejlig energi, som både inspirerer og gør tryg. Jeg har lært meget af din smukke, naturlige og ærlige måde at videregive din viden på.” – “- endnu engang tak for to inspirerende dage. Jeg fik både fyldt meget på og bekræftet min „kvindelige virksomhedsidentitet”, så jeg glæder mig til at arbejde videre med Karen og mine virksomheder :-)”

¢

Journalist Aase I. Madsen, kursist: “Tak for et rigtig godt og nyttigt kursus… Jeg er f.eks. begyndt at øve mig i at prale… En dejlig stemning og en god oplevelse at prøve et kursus, som var målrettet til kvinder. Jeg tror vi kom længere omkring og dybere ned netop af den grund. Kurset gav mig god inspiration, nyttig viden og mange realistiske og nyttige fif, som jeg nu kan – og vil J – arbejde videre med..

¢

Fotograf Sofie Pihl, kursist: “Meget professionel og engageret!”

¢

Karen Albertsen, kursist: “Du er super levende at høre på. Det var en fornøjelse at være på kurset. Så tak for det :)”

¢

Journalist Mette Staal: “Underviser med god energi! En inspirerende og engageret underviser, der siger tingene meget direkte. Dejligt.”

¢

Klarafine Lildholdt, Lildholdt Culture Consult: “Jeg blev meget inspireret da jeg hørte Karen Lumholt talte om ”Fra biks til business” og fortalte om, hvordan hun på sin første messe stod der i sit nye H&M-jakkesæt og følte sig helt forkert. Den dag jeg droppede mine egne forestiller om, hvordan jeg troede, de andre forventede, jeg skulle være og se ud, fik jeg straks mere held med at sælge. Helt godt gik det faktisk den gang, hvor jeg kom til at sige en enkelt sandhed til den administrerende direktør og han med det samme indrømmede sin egen skyld i situationen og derfor hyrede mig til en opgave.”

¢

Et par statements uden navn

”Overordnet var det det mest tjekkede, brugbare og inspirerende kursus jeg har været på i Dansk Journalistforbund”.

”Den helt store aha-oplevelse for mig var helt klart at se langt mere forretningsorienteret på min virksomhed. Jeg har opført mig som en lønmodtager, der bare har flere kunder. På kurset fik jeg mange konkrete eksempler på, hvordan man kan tænke business i stedet for.”

“Alle værktøjerne i bogen og netværkslisten er rigtig gode – oplysende og let at bruge.”

”Tak for to dejlige og inspirerende dage – jeg fik simpelthen så flot respons fra Hanne på øvelsen fra dag 1, suppleret med de to andres input i går, så jeg glæder mig til at gå videre med portalarbejdet.”

”Det var godt godt godt! J Og bevar din entusiasme og energi – det smitter nemlig af på undervisningen. Også godt med de mange eksempler, du har med fra din egen business/dine egne erfaringer.”