Vælg en side

Kurset fra biks til business

Bogen “Fra biks til business – når kvinder tænker vækst” (1. og 2. udgave)

Karen Lumholt skrev i 2008 bogen Fra biks til business

Den udkom på Børsens Forlag i serien Mikrobusiness og fik god omtale overalt, som her i FEMINA.

Siden har Karen holdt kurser og workshops med afsæt i bogen i hele landet. Fx i samarbejde med WebWoman i Århus, Dansk Journalistforbunds Freelancegruppe, Abelone Glahn og Mikrobusiness.

Kurserne har været målrettet kvinder. Især freelancere og selvstændige inden for de kreative brancher, hvor der er mange kvinder, har taget bogen og kurset til sig.

Målet med kurserne har været at afdække, hvordan den enkelte bedst muligt bringer egne evner netværk i spil for at fremme faglig nytænkning og innovation i egen virksomhed.

Her er nogle af tilbagemeldingerne fra læsere af bogen og fra kursister

“Jeg har lige slugt din bog, Fra biks til business,  og jeg synes at den ramte lige plet (på mig). Meget inspirerende, jeg har sådan en Nu tager jeg arbejdshandskerne på-følelse.”

“Jeg har netop læst fra Biks til Business, og tak for den! Den faldt på et tørt sted for sådan en som mig, der har været i gang i et par år, har etableret en rimelig biks, men nu virkelig også har lyst til at sætte turbo på.”

“Har lige siddet og læst din biks-til-business-bog, fordi jeg trænger til nye input – og ikke mindst trænger til at tage lidt mere aktivt hånd om min virksomhed. Det har været meget inspirende læsning, og jeg har følt mig i rart og kompetent selskab. Tak for det.Bogen har allerede tjent sig ind mange gange. Jeg skal mandag afgive et tilbud på løbende medie- og kommunikationsrådgivning. Og synes som alle mine kønsfæller, at prissætning er hamrende svær – ikke mindst i disse tider. Men timelønnen røg lige væsentligt op – så håber jeg bare, kunden holder fast, men det tror jeg.”

“Kære Karen, Synes blot jeg vil fortælle hvor taknemmelig jeg er for de opgaver, som fremgår af bogen. Jeg arbejder med dem, fordi de er så konkrete og brugbare.”

”Tak Kære Karen – og mere end 1000 tak for inspiration fra bog og fra kursus! Du har givet mig det mantra, der i den grad har båret mig igennem: “Fra biks til business”. Din bog har fulgt mig og ligger faktisk lige nu, som den eneste, på mit skrivebord. Jeg er dig evigt taknemmelig for, hvad du, dit kursus og din bog har givet mig af energi, indsigt, inspiration, gåpåmod, ideer, vilje!”

”Den helt store aha-oplevelse for mig var helt klart at se langt mere forretningsorienteret på min virksomhed. Jeg har opført mig som en lønmodtager, der bare har flere kunder. På kurset fik jeg mange konkrete eksempler på, hvordan man kan tænke business i stedet for.”

“Bogen er velskrevet, og du er skarp!”

“Alle værktøjerne I bogen og netværkslisten er rigtig gode – oplysende og let at bruge.”

“Drop alt om at være ”rigtig” businesskvinde. Jeg husker da jeg hørte Karen Lumholt talte om Fra biks til business og fortalte om, hvordan hun på sin første messe stod der i sit nye jakkesæt og følte sig helt forkert. Den dag jeg droppede mine egne forestillinger om, hvordan jeg troede, de andre forventede, jeg skulle være og se ud, og fik straks mere held med at sælge.”

“Vil anbefale Karen Lumholts kursus for kvinder med egen virksomhed. Var på det mandag/tirsdag og er nu i fuld gang med at ”ansætte” medarbejdere til alt det jeg ikke kan, ikke gider, ikke har tid til, bliver træt af…. Det var et forrygende inspirerende kursus!”

”Overordnet var det det mest tjekkede, brugbare og inspirerende kursus jeg har været på i Dansk Journalistforbund”

”Karen Lumholt er super levende at høre på. Det var en fornøjelse at være på kurset. Så tak for det! J”

”Det var godt godt godt! J Og bevar din entusiasme og energi – det smitter nemlig af på undervisningen. Også godt med de mange eksempler, du har med fra din egen business/dine egne erfaringer.”

”En inspirerende og engageret underviser, der siger tingene meget direkte, dejligt!”

“Tak for et supergodt kursus i Århus 20.-21. september. Jeg har siden refereret adskillige af dine pointer for karrierekvinder på min vej – og selvfølgelig sået guldkornene her i min egen vindueskarm”.

“Kurset var meget anderledes end de andre udmærkede kurser, som jeg har deltaget i via Journalistforbundet. Dette er nemlig målrettet kvinder, og det var med til at vi fik ekstra udbytte af det. Desuden er læreren selv en ”rigtig” iværksætter, som har fingeren på pulsen og bidrog med mange personlige erfaringer til at gøre kurset så udbytterigt for os. Desuden er hendes personlige stil således, at hun får det bedste frem i alle.”

”Tak for to dejlige og inspirerende dage – jeg fik simpelthen så flot respons fra Hanne på øvelsen fra dag 1, suppleret med de to andres input i går, så jeg glæder mig til at gå videre med portalarbejdet.”

“Tusind tak for et ekstraordinært godt kursus. Jeg fik stort udbytte af det, og det tror jeg også at de andre gjorde.”

“Kurset var meget inspirerende, og jeg har bestemt fået meget at tænke på. Øvelsen med den røde tråd har jeg straks introduceret for mine kolleger og der er et par af dem, der vil have stor glæde af den også.”

“Tak for dejligt inspirerende kursus. Det har virkelig sat tanker i gang og givet mod til at kaste mig ud i tingene med større selvtillid.”

“Tak for to inspirerende dage. Jeg fik både fyldt meget på og bekræftet min „kvindelige virksomhedsidentitet”, så jeg glæder mig til at arbejde videre med bogen og med mine virksomheder 🙂 “

”Tak for et godt og inspirerende kursus, Karen – det var dejligt at mærke dit engagement både i emnet og i os.”

”Som sagt: Stærkt inspirerende kursus.”

“Tak for et par gode kursusdage i DJ. Du har en unik evne til at give rum. Tak for det – og for gode indspark i forhold til at drive forretning.”

”Tak for et toprelevant kursus. Det hele var virkelig veltilrettelagt til os som målgruppe. Jeg synes, du har et stort overblik og en imponerende improvisationsevne som underviser. Du er god til at give konkrete eksempler fra både statistikken og cases i virkeligheden. Og så har du en dejlig energi J”

“Tusind tak for endnu en vidunderlig undervisningsdag, som jeg er gået fra med glæde og inspiration. Du har en utrolig dejlig energi, som både inspirerer og gør tryg. Jeg har lært meget af din smukke, naturlige og ærlige måde at videregive din viden på.”

“Tak for et rigtig godt og nyttigt kursus. Jeg håber vi fik lært det vigtigste, så vi nu kan komme mere ud over rampen!

Jeg er f.eks. begyndt at øve mig i at prale… J”

”En dejlig stemning og en god oplevelse at prøve et kursus, som var målrettet til kvinder. Jeg tror vi kom længere omkring og dybere ned netop af den grund. Kurset gav mig god inspiration, nyttig viden og mange realistiske og nyttige fif, som jeg nu kan – og vil J – arbejde videre med..”

“Jeg kan kun støtte anbefalingen af Karen Lumholt. Hun var fantastisk inspirerende, og det var et meget udbytterigt kursus.”

“Hej Karen, tak for et par gode kursusdage med inspiration og god stemning.”

“Hej Karen. Tak for er herligt inspirerende kursus! Jeg skal lige sunde mig og så ellers i gang med at slå et par kolbøtter. Først og fremmest skal jeg have outsourcet meget af det, der tager min tid og energi 🙂 TAK for inspirationen og to dage, hvor jeg i den grad er blevet ladet op.”

“Tak for din deltagelse og oplæg forleden. Det var rigtig vellykket og jeg har fået mange positive tilbagemeldinger.Emnet var spændende og du havde fat i kernen i dilemmaet for kvinder i erhvervslivet.”

Se mere om kurset og bogen her.

 

 

Save

Save