Vælg en side

Tag ordet

Tag ordet forside

At tale til en forsamling handler om at påvirke. For at påvirke tilhørerne må det man siger give mening.

Tag ordet – grib forsamlingen beskriver, hvordan du som oplægsholder skal træde i karakter som den, der har magten over dit budskab og dine hjælpemidler. Du må ikke gemme dig i mørket og lade dine dias gøre al arbejdet for dig. Fortæl noget vigtigt, noget spændende, noget der ligger dig på sinde, noget dine tilhørere gerne vil have at vide. Brug de visuelle hjælpemidler som din tjener. Det er dig, og det du vil fortælle, der er herre.

Form og indhold kan ikke skilles ad. Den måde, du holder et indlæg på, vil altid præge indholdet. Både det indhold, der bliver opfattet af tilhørerne, og de tanker, du selv har gjort dig om indholdet. I sidste ende bliver formen afgørende for de beslutninger, der skal træffes på baggrund af din præsentation. Dit sprog, din disposition, din prioritering af stoffet og den måde, du strukturerer det på.

I bogen giver den erfarne tv-vært Anders Stahlschmidt en lang række konkrete bud på, hvordan man kan omsætte viden og erfaringer fra bl.a. journalistik, filmindustri og hjerneforskning til at skabe troværdige, målrettede og spændende indlæg, der kan gribe forsamlingen. Både med og uden PowerPoint.

Bogen kan købes som E-bog.

Køb bogen knpa

Bogen udkom på Børsens Forlag i 2005

Vi har stadig et lille lager af bogen i print, som kan købes direkte hos os.

Tag ordet grib forsamlingen af Anders Stahlschmidt

Tag ordet grib forsamlingen af Anders Stahlschmidt