Vælg en side

Foredrag om feedback

Anders Stahlschmidt holder mange foredrag for ledere og medarbejdere om feedback

Foredragene kan bookes via Athenas. Har du spørgsmål kan du skrive direkte til Anders på anders@lskommunikation eller ringe på mobil 24 80 14 69. Du kan også læse mere om Anders’ feedbackforedrag her.

Nedenstående er en tilbagemelding fra en kunde, plejecentret Louiselund i Hørsholm Kommune. Anders får generelt meget høje evalueringer på foredrag.

Kære Anders, det var en fornøjelse at opleve hvordan du formåede at skabe en fantastisk energi…… og ikke mindst engagement blandt alle i lokalet.

Du gjorde det vedkommende og genkendeligt for alle medarbejderne, uanfægtet de meget forskellige bagrunde og erfaringer som personalet på Louiselund har. 1000 tak for det 🙂

Jeg synes lige du skal have denne hér med fra Birthe, som udtrykker meget klart den generelle oplevelse fra aftenen :

”Levende, talte til alle – uanset faggrupper, forståelig, god balance mellem hans snak og spørgsmål i grupper, gjorde “det at give og modtage feedback” til en art livsstil.”

Maiken B. Hansson, afdelingsleder for Plejeboliger Louiselund

Andre kunder siger

“Anders Stahlschmidts foredrag om feedback var håndgribeligt, specifikt og inspirerende. Vi er en organisation, som har haft meget fokus på feedback, så vi var opmærksomme på floskler, og Anders holdt oplæg for en hel kommunikations-afdeling med folk, der er vant til at formidle – så det var ikke noget et let publikum. Men han var meget god, og gjorde det så fagligt stærkt og inspirerende, at det virkelig fængede.”

Kommunikationschef Helle Andersen, Energinet.dk

 

“Vi hyrede Anders Stahlschmidt til at tale om feedback, og han passede som person virkelig godt ind i vores miljø på Det Kongelige Kunstakademis Bibliotek. Han er meget saglig, og han var i stand til at sætte sig ned og virkelig lytte til os og indlede en samtale, som bragte os videre. Det var et meget givende samarbejde.”

Lise Møller Eriksson, bibliotekschef, Det Kgl. Danske Kunstakademis Bibliotek

 

“Anders Stahlschmidt holdt oplæg for vores institutionspersonale om feedback, og vi fik virkelig noget at tænke over med hans opgør med den vante sandwichmodel for feedback, hvor man pakker kritik ind i ros, så pointen nogen gange helt forsvinder. Det kender vi godt. Han var virkelig god til at inddrage deltagerne og spotte præcis hvem der havde nogle særlige udfordringer og så tage det op på en meget fin måde.”

Lisbeth Skov Andersen, Leder af Ejby Private Børnehave