Vælg en side

Om Karen og Anders

Vores historie

Fortællinger er ikke objektive. Til gengæld afslører de værdier, selvforståelse og drivkraft. Det gør vores historie også.

Vi besluttede os for at starte firma i 2004. Karen havde de sidste fire år været redaktionsleder og kampagnekoordinator i Forbrugerstyrelsen og før det radiojournalist i DR. Anders var underholdningschef i Nordisk Film TV. Vi fik ofte at vide, at vi var gode til at få ideer, udvikle koncepter, undervise, rådgive, lede og styre processer. Så tænkte vi “Hvorfor ikke gøre det samme i nogle rammer, som vi selv definerer, med nogle produkter og ydelser, som vi selv skaber – for nogle kunder, vi selv vælger?”.

Et kommunikationsfirma må have sin egen niche og identitet. Vi skal ikke kunne alt – men må være de bedste til at gøre netop det vi gør. Det er vi også. Vi har fravalgt traditionel PR og presserådgivning. Vores fokus ligger i at udvikle mennesker i fællesskaber.

Den måde vi markedsfører os på er ved at være synlige og søgbare med vore faglige kompetencer. Vi skriver bøger og artikler om de områder, vi er specialister indenfor. Vi blander os i de faglige debatter og af og til i samfundsdebatten.

Anders’ historie

_TOF0808 copy– Jeg havde i mange år haft lederjobs inden for tv og beskæftiget mig med udvikling af tv og træning af studieværter. Jeg opdagede at de erfaringer, jeg havde gjort mig her, kunne bruges i mange andre brancher.

Som studievært, tv-tilrettelægger og leder i tv skal man være knivskarp i forhold til, hvad man vil og kan. Man arbejder også med mennesker i ret  pressede situationer. God feedback er en forudsætning for at nå i mål.

Erfaringerne bruger jeg nu til fx at tilrettelægge 1:1 træningsforløb for topledere, der gerne vil træde i karakter og udfylde rollen bedre og på at styrke feedback-kulturen i virksomheder. Men jeg arbejder også med grupper.

Jeg trækker på mange kilder i mit arbejde – et dybt humanistisk menneskesyn, den erfaring jeg har med fra en kreativ tv-branche, min personlige ledererfaring, mange års undervisningserfaring, foredrags- og forfattervirksomhed, en master i organisationspsykologi (MPO) konfliktmægleruddannelse (Institut for Diapraxis) og en uddannelse i systemiske opstillinger (Kongruens).

Karens historie

– Jeg er idealist og vil gerne tjene formål med en højere mening, løse problemer og bygge veje til trivsel og fællesskaber. At blive journalist var for mig en mulighed for at påvirke samfundet. Jeg skiftede til kommunikation, da jeg opdagede, at det er her jeg skal være, hvis jeg vil arbejde strategisk med de formål, som jeg brænder mest for.

For ikke at blive spændt for en hvilken som helst vogn, måtte jeg blive selvstændig. Som selvstændig kan jeg udvikle metoder og koncepter, som jeg tror på og “forske” i samfundets tendenser og udvikling. Som selvstændig er jeg opdateret på de fleste samfundsområder. Det er en forudsætning for, at jeg som rådgiver kan skabe værdi for andre. Ud fra den position har jeg udviklet en platform med ekspertstatus inden for børn, unge og familier, fremtidens fællesskaber og fremtidens velfærd.

Jeg er supernetværker – en slags “hub”, der forbinder personer fra diverse netværk.  Jeg går som rådgiver på tværs af sektorer, offentlig, privat og civilsamfund, for at finde de mest pragmatiske og innovative løsninger. For mig skabes løsninger ud fra en grundlæggende respekt for menneskers kompetencer og værdi.

Jeg har været talsmand for organisationer, der havde brug for en stærk repræsentant i den offentlige debat, fx Tænketanken Cura, som arbejder for stærkere civilsamfund, og Familiepolitisk Netværk.

De senere år har jeg ved siden af mit arbejde som rådgiver og underviser holdt mange foredrag, se mere om dem på www.karenlumholt.dk

 

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save