Vælg en side

Primadonnaledelse

De mest værdifulde og dedikerede medarbejdere kan blive dine værste modstandere, hvis du ikke forstår at lede dem som det de er: Primadonnaer – i ordets oprindelige og positive betydning:

Primadonnaer er værdifulde, men somme tider ‘besværlige’ medarbejdere.

En primadonna m/k er en person, som sætter høje standarder og har høje krav til sig selv og omgivelserne, men som ikke nødvendigvis kender vejen til målet. Det er her du har en vigtig rolle at spille som leder – en primadonna har brug for en leder.  Hvis du forstår den rolle, bliver dit samarbejde med primadonnaen en nøgle til succes for teamet og hele organisationen.

Kontakt os for en dialog om hvordan vi kan hjælpe dig/jer til at blive endnu bedre til at lede og udfolde talentet hos de ‘krævende stjerner’.

Med mange års praktisk ledererfaring fra tv-branchen, hvor både de ‘falske’ og de ‘ægte’ primadonnaer stortrives, har Anders Stahlschmidt undervist ledere i at håndtere ‘primadonnaer’ gennem, de sidste ti år. Med stor succes.

Begrebet

Begrebet Primadonnaledelse er udviklet på baggrund af forskning udført af Helle H. Hein. Vores træning og undervisning bygger delvist på hendes betragtninger og delvist på andre ledelsesteorier.

Først og fremmest tager vi udgangspunkt i de mennesker, idealer og udfordringer, som udgør ‘primadonnaerne’ hos netop jer.