Vælg en side

I et veloplagt onlineforedrag fortæller Anders, hvordan konfliktsky personer ofte kommer til at optrappe konflikter og hænge fast i dem i stedet for det det, de i virkeligheden ønsker: At konflikten skal forsvinde.

Tilmeld dig her

Konfliktmægler og foredragsholder Anders Stahlschmidt fortæller med humor og indsigt hvordan du befrier dig selv og andre fra konfliktskyhedens ubehagelige greb. Anders’ bog “En kur mod konfliktskyhed” blev revet væk og er udkommet i 3. oplag. Mange der har fulgt kuren oplever, at det er en kæmpe befrielse at kunne sige det, der skal siges og slippe for alt det bøvl man roder med, når man er konfliktsky.

Konfliktskyhed er med til at ødelægge parforhold, venskaber, samarbejdsrelationer og ledelse – ja, selv politiske partier kan nærmest gå i opløsning, hvis de folkevalgte ikke tager ansvar for deres konflikter.

Det lyder ufarligt at være konfliktsky, men det kan ende med at blive rigtig grimt. Faktisk minder det om at lide af tandlægeskræk. Modviljen mod at lukke munden op og få problemerne løst er tilsyneladende større end ubehaget ved at have huller i tænderne. Smerten vokser og på et tidspunkt bliver den uudholdelig.

Hvis du lider af egen eller andres konfliktskyhed, så se med her og lær, hvordan du bliver konfliktansvarlig.

Det koster kun en tilmelding at deltage. Såfremt du bliver forhindret på dagen vil webinaret være tilgængeligt for tilmeldte i minimum 48 timer via det tilsendte link. Du behøver med andre ord ikke frygte at sidde fast i trafikken, mødelokalet eller supermarkedet.

Arrangør: Athenas Danmark