Vælg en side

Den opmærksomme lytter

349,00 kr. inkl. moms

Du bliver bedre til at løse problemer og opgaver, når du lytter. Dine relationer bliver stærkere og livet mere interessant. I bogen “Den opmærksomme lytter – Bliv bedre til at høre hvad andre siger” udfolder Anders Stahlschmidt Lyttekompasset, som er et redskab, der kan hjælpe dig til at blive bevidst om hvordan du lytter i forskellige situationer. Bogen er fuld af overraskende og skarpe pointer om lytning, som alt sammen bygger på viden, forskning og erfaring. Medrivende og godt formidlet.

Beskrivelse

  • Bog
  • Titel: Den opmærksomme lytter
  • Omfang: 302 sider
  • Forfatter: Anders Stahlschmidt
  • Illustreret af forfatteren
  • ISBN 9788799748365

Den opmærksomme lytter

Læs Anders Stahlschmidts nye bog og bliv bedre til at høre, hvad andre siger. For mange indgår det at lytte som en vigtig del af jobbet. Men også for alle andre er der mange fordele ved at kunne lytte opmærksomt. Du bliver bedre til at løse problemer, får stærkere relationer og bliver meget mere interessant for andre at tale med. 

At lytte er en mangelvare i en kultur, hvor alle vil have opmærksomhed. Der er grund til bekymring, når en tredjedel af alle voksne danskere mener at deres stressniveau er meget højt, for stress hæmmer vores evne til at rette opmærksomheden væk fra os selv og udad mod andre. I den offentlige debat er der også tendenser til, at flere afviser at lytte til dem de er uenige med. Det er en trussel mod fundamentet i vores demokrati. De fleste af os bliver stadig mere afhængige af digitale løsninger, hvor vi ikke kommunikerer med levende mennesker, men med robotter, som ovenikøbet afbryder os flere gange i døgnet med popup-beskeder og notifikationer. Der foregår en omsiggribende kamp om din og min opmærksomhed, som får stadig flere til at råbe højt. Men hemmeligheden er, at du kan få meget mere ud af at lytte.

I denne bog introducerer Anders Stahlschmidt lyttekompasset – et redskab til at øge din bevidsthed om, hvordan du lytter opmærksomt fra forskellige lyttepositioner. Alt efter situationen og hvad du vil have ud af en samtale, kan du ændre den måde du lytter på. 

Lytning er en kompleks proces, der involverer både opmærksomhed og forståelse. Læs bl.a. hvordan man lytter kritisk, om aktiv lytning, om hvordan man lytter uden at ville løse, hvordan man lytter til nogen man er uenig med, hvordan man lytter til feedback og til de spørgsmål andre stiller. 

Anders Stahlschmidt er forfatter til flere bøger om kommunikation. Til daglig er han leder af Feedbackinstituttet, en populær foredragsholder, underviser og konfliktmægler.  Han er uddannet journalist, konfliktmægler og har en master i organisationspsykologi (MPO).

Andre bøger af Anders Stahlschmidt:

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.