Vælg en side

Konfliktskyhed er et stort problem for mange medarbejdere, ledere, ægtefæller og i venskaber. Nu er der hjælp at hente i en ny bog.

Hvis du er konfliktsky, er du ikke alene.  Mange har svært ved at erkende og håndtere situationer, der rummer noget konfliktfyldt. Men det de prøver at undgå, forsvinder desværre ikke af sig selv.

Når man er konfliktsky risikerer man tværtimod let at hænge fast i de konlfikter man bliver fanget ind i.  At være konfliktsky svarer til at lide af tandlægeskræk. Det er muligt, at huller i tænderne er forbundet med stor smerte, men angsten for at lukke munden op og lade tandlægen bore, er så voldsom, at man hellere lader hullerne vokse. Både huller i tænderne og konflikter er forbundet med smerte, som kun bliver værre, når man ikke tager erkender problemet og tager fat. Faktisk kommer konfliktsky personer ofte til at optrappe konflikter – stik imod deres hensigt.

Hjælp til konfliktsky

I “En kur mod konfliktskyhed” beskriver Anders Stahlschmidt i en let tone fænomenet konfliktskyhed med alle de modstridende følelser og tanker, der lammer de konfliktsky.  Vi møder forskellige typer af konfliktskyhed, bogen indeholder en test – og der er hjælp at hente. Bogen giver læseren indsigt og redskaber, der gør det lettere at træde ud af af skyen og sige det, der skal siges.

Bestil bogen nu og få den som en af de første – med en pæn rabat.

NY BOG: “En kur mod konfliktskyhed” – forudbestil og få rabat