Vælg en side

I dag udkommer den første samfundsanalyse fra Samfundsanalyse.DK – en del af Lumholt & Stahlschmidt s.m.b.a.

40 siders analyse om coronakrisens effekter på erhvervsliv, økonomi, politik, undervisning, arbejdsmiljø, det sociale liv mm.

Analysen afdækker muligheder og trusler (scenarier). En analyse er en genre, som er faktabaseret, sagligt afdækkende – og samtidig journalistisk formidlet, aktuel, væsentlig og perspektiverende, med links til alle væsentlige kilder. En analyse vil ikke debattere, men give overblik, viden og perspektiv. Hør podcasten om analysen.

En analyse hjælper dig, der vil have fakta og overblik

Analyserne udkommer 10 gange om året – altid med et samfundsmæssigt relevant og aktuelt emne, som er belyst visionært og perspektiverende på et faktabaseret grundlag.

Corona-analysen er på 40 sider og omfatter også en kurateret samling af kvalitetstjekkede kilder. Derfor er den velegnet til studerende ved videregående uddannelser, undervisere, politikere, journalister, fagforeninger, NGO’er og organisationer, der vil være bedre klædt på inden for et emne.

Analyserne købes i webshoppen som pdf – enkeltvis eller i abonnement. Abonnementet bestilles på [email protected]. Når du skriver en mail, får du en rabatkode udleveret, som du kan bruge som studerende.

KØBSINFO

Når du køber en analyse, kan du frit downloade den i en måned. Du får automatisk tilsendt en faktura, når du køber i webshoppen.

  • En NY analyse koster 750 kr. inkl. moms (intropris er lige nu 450 kr.)
  • Ældre analyser koster 350 kr. inkl. moms
  • Et årsabonnement på 10 analyser koster 1.450 kr. inkl. moms.
  • Uddannelsesrabatten er 50%. Skriv til [email protected], så får du en særlig rabatkode tilsendt, som du kan bruge i webshoppen, hvis du er studerende.

Bestil en analyse til jeres organisation eller virksomhed

Hvis I er en virksomhed eller organisation, der vil have afdækket et aktuelt emne, kan I få udarbejdet enanalyse på bestilling. Tidshorisonten er typisk 3-4 uger. Prisen er afhængig af, om analysen må deles/udgives (og efterfølgende købes af andre) eller om den skal være eksklusivt for jer.

Skriv til [email protected] – og se hvad der er i pipelinen af kommende analyser på Samfundsanalyse.dk

Karen Lumholt er ansvarshavende redaktør på samfundsanalyse.dk, journalist og fagbogsforfatter (lige nu corona-hjemsendt).