Vælg en side

Naturligvis! Det manglede da bare.

EN KUR MOD KONFLIKTSKYHED er superaktuel og kommet godt fra start. Tilbagemeldingerne er meget positive. Det løfter humøret og så bliver man lidt mere generøs. Vi har vi besluttet at give dig, der abonnerer på vores nyhedsbrev 20 procent rabat på bogen, hvis du skynder dig at købe den. Tilbudet gælder i oktober.

Du skal blot skrive koden ‘selvtak’ i rabatkodefeltet, når du bestiller bogen i vores webshop. Rabatten gælder også, hvis du køber flere eksemplarer.

Læserne skriver

Anders Stahlschmidt har med EN KUR MOD KONFLIKTSKYHED for første gang beskrevet indgående hvad det vil sige at være konfliktsky og hvordan man kan træde ud af den lammende tilstand og blive konfliktansvarlig. Bogen er lige udkommet og de første reaktioner er entydigt positive.

Foredragsholder og forfatter Tommy Krabbe har anmeldt bogen:

“Det er blevet en fantastisk bog. Jeg har slugt den på en dag.”

Konfliktmægler og advokat Lene Holmsgaard skrev:

“Jeg har også læst den og er fuld af beundring over den klarhed Anders lægger for dagen. Bl.a at være konfliktsky er lig med at være konflikt-løsnings-sky. Det er også et godt ord.”

Alice Agerbæk skrev:

“Den er dejlig ukompliceret og ærlig, med stor selverkendelse, som jeg mener er vigtigt, vigtigt, som alt for mange ikke tør!

Fra bogens bagside

Konfliktskyhed er som tandlægeskræk. Angsten for at lukke munden op er så stor, at man hellere lader problemerne vokse. Før eller siden kommer de dog for en dag – større og dybere.

I denne bog beskriver Anders Stahlschmidt konfliktskyhedens modstridende følelser og tanker. Og giver dig et dybtgående indblik i, hvad du kan gøre ved dem. Overraskende nok er det nemlig ikke de højtråbende mennesker der skaber flest konflikter, men alle os der desperat forsøger at undgå dem. Konfliktsky mennesker eksploderer ikke, de imploderer. Konfliktskyhedens trappe fører ned i mørket, til skam, handlingslammelse og stress-sygemeldinger.

I EN KUR MOD KONFLIKTSKYHED præsenteres du for en bred vifte af redskaber, der trin for trin fører dig væk fra konfliktskyens tåger. Du træner din evne til at skille tingene ad, se dem klart og sige det der skal siges – på en ordentlig måde. Kuren handler om at tage ansvar, både for konfliktens håndtering, relationen til den anden – og ikke mindst ansvar for dig selv.

Bogen henvender sig både til ledere og medarbejdere, der vil ud af hensynsbetændelse, handlingslammelse og dårligt arbejdsmiljø. Selvfølgelig kan du også bruge den derhjemme.

EN KUR MOD KONFLIKTSKYHED bygger på et solidt og bredt fundament af praksis. og forskningsbaseret viden. Alligevel er bogen let og underholdende at læse, for Anders Stahlschmidt er en fremragnde formidler af sitv stof.