Vælg en side

Skriftlig feedback: 8 video-moduler med øvelser og kursusmateriale

390,00 kr. inkl. moms

Lær at skrive præcis, konstruktiv og brugbar feedback i dette inspirerende kursus med Feedbackinstituttets Anders Stahlschmidt. I visse situationer er det bedst at give feedback på skrift. Men du bør undgå alle de fælder, der optrapper konflikter og gør andre forvirrede eller demotiverede.

I 8 video-moduler med tilhørende opgaver og kursusmateriale får du masser af eksempler og metoder til at give konstruktiv skriftlig feedback.

Denne version af kurset indeholder ikke mulighed for sparring og feedback på den afsluttende opgave. Du kan tilkøbe mulighed for 1:1 sparring, hvor du også får tilsendt et kursusdiplom. Du kan også med det samme købe hele pakken (både video-moduler og kursusmateriale + øvelser, sparring 1:1 og diplom).

Beskrivelse

  • 8 videomoduler (varighed i alt 66 min.)
  • 17 siders kursusmateriale
  • øvelser

Skriftlig feedback er nødvendig. Vi har alle brug for feedback, og somme tider er den bedste løsning at gøre det skriftligt. De fleste har oplevet at få en mail med feedback, og mange af os har været ude for, at det gjorde os rasende eller kede af det. Også selvom det sjældent har været hensigten hos den, der skrev.

I dette kursus får du nogle greb til at gøre din feedback præcis, konstruktiv og brugbar for den anden, så du forhåbentlig ikke selv kommer til at skrive en feedback, der optrapper konflikter eller gør andre kede af det. Feedback skal helst give os noget at vokse af.

Du har adgang til hele kurset i seks måneder.

MODUL 1 Introduktion til skriftlig feedback.

I dette modul gennemgår Anders Stahlschmidt de vigtigste fordele og ulemper ved at give feedback skriftligt.

MODUL 2 Afklaring

Indgå en aftale, om hvorvidt du har ‘lov’ til at give feedback, men også en aftale om, hvad feedbacken skal handle om. Uopfordret skriftlig feedback kan være risikabel.

MODUL 3 Feedback på adfærd

Når det bliver personligt, skal du være ekstra forsigtig med skriftlig feedback.

MODUL 4 Grundlæggende feedbackmodel

Vi gennemgår de fire niveauer i feedback: Observationer, fortolkninger, bedømmelser og Anders Stahlschmidts appel-skala. Med denne model kan du nemt skille tingene ad og forberede en saglig og direkte feedback.

MODUL 5 Observationer og bedømmelser

Bedømmelser kan let virke som bebrejdelser på skrift. Du får et bud på, hvad der kan erstatte dine bedømmelser i skriftlig feedback.

MODUL 6 Dine egne refleksioner

Hvad vil modtageren lære noget af? Og hvad vil du selv lære?

MODUL 7 Skrivestil

Det gælder om at skrive på en måde, så modtageren ikke går i forsvarsposition.

MODUL 8 Fælder i skriftlig feedback

Vi slutter kurset med at gennemgå nogle af de faldgruber, skriftlig feedback lægger ud for os. Og til sidst i modulet får du en afsluttende eksamensopgave.

Denne udgave indeholder ikke feedback på opgaven og heller ikke kursusdiplom. Du kan tilkøbe det senere eller vælge den fulde kursuspakke, hvor du også har mulighed for at få sparring undervejs.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

Du kunne også være interesseret i...