Vælg en side

Den lille nyttige – EN PRAKTISK BOG OM SAMVÆR

175,00 kr.

Den lille Nyttige – EN PRAKTISK BOG OM SAMVÆR er et uundværligt redskab til bedre samtaler i alle sammenhænge. Forfatterne Aase Schjøtz-Christensen og Nils Stahlschmidt skriver varmt og konkret om hvordan du opnår mere nærvær i dine møder med andre mennesker.

Kategori:

Beskrivelse

Den lille nyttige

EN PRAKTISK BOG OM SAMVÆR

af Aase Schjøtz-Christensen og Nils Stahlschmidt

Udgivet af Forlaget ALFEHØJ

125 sider

ISBN 978-87-94170-01-7

Den lille nyttige beskæftiger sig med samtaler. Det er samtaler, vi foretager hver eneste dag i forskellige sammenhænge: Med familie, venner, grupper og i forbindelse med fritidsaktiviteter. Den måde vi er sammen på, tager vi gerne for givet og alligevel kan de ofte falde uheldigt ud, så resultatet bliver et andet, end vi havde ønsket. Så hvordan gør vi det bedre?

Med denne bog i rygsækken og som vejleder på rejsen, vil man huske at se sit medmenneske og lytte og tale ordentligt til hinanden. Det er værdier som er stærkt efterspurgte i øjeblikket.

Anna Sofie Hansen

Denne lille bog giver på en letlæselig måde en masse brugbareværktøjer til samtaler og samvær, både uformelle og formelle. Den kan blive et nyttigt redskab til bedre kommunikation og forståelse mellem mennesker i det private liv.

Zsuzsanna Adorjan

Hvis du er interesseret i samspillet imellem mennesker, er dette bogen for dig i overgangsfaser i livet. Hvis du påtager dig en ny rolle/livsfase eller simpelthen ønsker at ændre den måde, du udfylder en rolle på nu. Bogen er skrevet med varme til læseren og er praktisk og konkret. Højt anbefalet!

Marit Eikaas Haavimb, Norge

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.