Vælg en side

Anders Stahlschmidt

Anders Stahlschmidt er organisationskonsulent og arbejder for offentlige og private virksomheder med at udvikle god ledelse, samarbejdskultur, konflikthåndtering og feedback i praksis.

Feedback er nøglen

Feedback er nøglen til godt samarbejde. Resultater, forandringer, arbejdsglæde, kompetenceudvikling og innovation forudsætter feedback i et tillidsfuldt miljø.

Feedbackinstituttet formidler viden og værktøjer om feedback til ledere og medarbejdere i offentlige og private virksomheder i hele landet.

Foredrag om feedback v/ Anders Stahlschmidt kan bookes på Athenas. Kurser og workshops om feedback kan bookes på Feedbackinstituttet.

Læs mere om Feedbackinstituttet her

Konflikthåndtering for ledere

Få en generel indføring i konfliktens væsen og få redskaber til at håndtere både små og større konflikter. Vi arbejder både med de generelle redskaber – og med jeres konkrete udfordringer.

Konflikthåndtering for medarbejdere

Konflikter dræber arbejdsglæden – se at få gjort noget ved dem

At leve med en konflikt – Core Dynamics

Anders Stahlschmidt er uddannet i teknikken Core Dynamics og har desuden gennem sin uddannelse som konfliktmægler en lang række andre redskaber til at opløse nogle af de spændinger og det ubehag, som hører med, når man navigerer i konfliktfyldt farvand.

Samarbejde og ledelse

At samarbejde med kolleger, kunder, leverandører og andre samarbejdspartnere kræver tillid og respekt.
Tillid til at alle bidrager konstruktivt til de fælles formål med respekt for hinandens personlige og faglige kompetencer
feedbackinstituttet
feedbackinstituttet

Systemiske opstillinger

Nogle problemer har det med at dukke op igen og igen. Den samme konflikt bliver løst gentagne gange – forfra hver gang.

Samarbejdsvanskeligheder, som man antog skyldtes en bestemt persons væremåde, viser sig igen – længe efter at den pågældende person har forladt arbejdspladsen

Systemisk opstilling er en relativt ny metode til at afdække ubalancer i et team eller en organisation

Metoden bruges med succes af store internationale selskaber i Tyskland, Holland og mange steder i Sydamerika – og er nu også ved at brede sig til Danmark.

Anders Stahlschmidt er certificeret i systemisk opstilling fra Infosyon, den internationale organisation for systemisk organisationsopstilling og er uddannet hos Kongruens – Center for Systemisk Opstilling i Danmark som en af de første.

Spørgeteknik og debatdesign

Anders Stahlschmidt har i mange år undervist i spørgeteknik og debatformater med skyhøje evalueringer. Kursisterne er både journalister, ledere, konsulenter, undervisere, læger, advokater, velfærdsprofessionelle og andre, der har brug for at være gode til at stille spørgsmål eller styre en debat.

Kurserne og de individuelle træningsforløb tilpasser vi jeres tidsramme og behov.

Spørgeteknik for ledere